Despre noi

Dragostea pentru frumos si experienta in productia de mobilier ne-a condus catre productia de mobilier la comanda. Pentru noi, fiecare piesa de mobilier este un element important al unei opere de arta. Ne dorim ca mobilierul realizat in micul nostru atelier sa se potriveasca atat cerintelor clientilor nostri cat si personalitatii acestora.

Oferta noastra

Masuratori, proiectare si calculare

Pentru mobilierul la comanda specialistii nostri va ofera servicii de masurare a spatiului incaperii domneavoastra, proiectarea modelului mobilei si calcularea pretului.

Consultanta

Tarra Plast ofera clientilor sai consultanta gratuita in realizarea modelului mobilei cat si in alegerea culorilor iar pentru o cat mai mare precizie a masuratorilor acestea sunt realizate in spatiul fiecaruia de catre specialistii nostri.

Transport si montaj

Pentru mobila realizata la comanda transportul si montajul este oferit gratuit iar la produsele din stoc transportul este gratuit pe raza judetului Suceava iar in afara transportul este contra cost.

Garantie

Tarra Plast va ofera la produsele de mobilier garantie pe o perioada de 24 luni.

Postgarantie

Dupa terminarea perioadei de 24 luni oferim servicii de postgarantie contra cost.

Croire si coasere

Tarra Plast mai ofera si servicii de croire si coasere a perdelelor cat si realizarea de comenzi la producatori pentru realizarea tapiteriei in culorile dorite.

Vanzari in rate

Daca doriti sa va mobilati locuinta si nu dispuneti de banii suficienti, Tarra Plast ofera posibilitatea achizitionarii mobilierului in rate prin firma de creditare TBI credit.